Visites al blog

jueves, 14 de abril de 2016

seguiment del hortet

14/4/2016

A continuació es mostra els dos tipus de carbassa (les dos espècies diferents). El principi creia que serien igual, però ara crec que la seva identificació durant el creixement serà relativament senzill. Ara tinc curiositat de veure com son les seves flors, potser son diferents també.


A la imatge de l'esquerra tenim la carbassa "Cuchi-chuchi" i la Sempai que corresponen al tipus de carbassa taronja. A la dreta tenim la carbassa Abby que correspon al tipus de carbassa verda.
Si observem les dues plantes podem veure a simple vista la diferent tonalitat de verd. Una altre característica es la forma de la fulla, la de carbassa taronja es uniforme mentre que la de carbassa verda es irregular. El que si tenen en comú es que en totes les tiges estan plenes de "pels" que els serveix per protegir-se d'insectes i per poder-se agafar al sòl i anar-se desplaçant.

A part de la carbassa el dilluns vaig plantar els tomàquets, la fesolera i algunes plantes de pebrot.

La fletxa groga ens marca on esta la fesolera, les fletxes vermelles corresponen a pebroteres de pebrot vermell.
La fletxa groga senyala la escarxofera, les de color blau ens senyala la carbassa Yaya i Kelly (carbassera taronja) i en les ampolles i sense elles son les tomateres.
Si tot va be, enter la pròxima setmana i l'altre plantaré la resta de pebroteres vermelles i verdes, i si em donen llavors de un altre tipus de tomàquet i carbassa també les plantaré directament al sòl.




No hay comentarios:

Publicar un comentario