Visites al blog

lunes, 25 de abril de 2016

Bon creixement de les pebroteres

25/4/2016

Durant aquestes setmanes les pebroteres han anat traient diferents tandes de fulles, les pebroteres del pebrot verd presenten un creixement una mica més ràpid, ja que la majoria de les plantes ja estan començant a treure la tercera tanda de fulles. Les pebroteres de pebrot vermell ja han tret la segona tanda de fulles i espero que durant aquesta setmana ja treguin la tercera tanda de fulles. Vist el creixement que presenten, la majoria de les plantes fan aproximadament un pam d'alt, demà les començaré a traslladar al jardí. Deixaré un parell de mates de cada tipus de pebrotera en el test per veure si creixen igual i produeixen aproximadament la mateixa quantitat de pebrots.

Pebroteres de pebrots verds
Pebroteres de pebrot verd
Pebroteres de pebrot vermell
El que també ha presentat un gran creixement han sigut les carbasses. Pel moment sembla que les que es van trasplantat a la part de abaix del jardí presenten un creixement molt més ràpid que les de la part del dalt del jardí. Això pot estar degut a diferents factors: A la part de abaix estan més protegides del vent i el temps de sòl és un pel més curt. També a la part de dalt hi ha moltes més plantes i fruiters i pot ser un factor de nutrients la que causi aquest creixement més lent.
A la imatge de sota podem apreciar com la carbassa verda presenta una tija que es desplaça per la superfície del sòl. Aquesta tija l'aniré redirigint per evitar solapament entre les altres dos carbasseres.
A l'esquerra de la imatge tenim la carbassera verda i a la dreta les carbasseres taronges.
Per acabar per avui mostrar una tomaquera. Les tomaqueres que ja van ser trasplantades han crescut en alçada i en gruix. També presenten un creixement de "pels" al llarg de la tija que abans no tenien. Aquestes tomateres són tomàquets de penjar, i el dimarts sembraré unes llavors de tomàquet per fer ketchut que em van donar. A veure quina diferència presenten :)
Tomaquera






No hay comentarios:

Publicar un comentario