Visites al blog

martes, 5 de abril de 2016

Pebrots!!

5/4/2016

Tai com diu el títol ja surten les pebroteres!! Al principi creia que en sortirien poques de plantes ja que les llavors que presentaven un indici de germinació no eren moltes. Però ara que ja ha passat 5 dies de l'últim cop es pot apreciar com aquest número ha crescut de manera extraordinari. Pel que he pogut contar hi han unes 44 pebroteres!!! 

A continuació hi ha una imatge amb l'evolució que han tingut les llavors de pebrot vermell.
La foto de l'esquerra correspon al 3/4/2016, la foto del centre correspon al 4/4/2016 i la foto de la dreta correspon al dia d'avui
A part de pebrot vermell també vaig sembrar pebrot verd. El resultat obtingut no és tan gran com el vermell però no esta malament, tenint en conte que es per un consum de casa està molt bé. A continuació una imatge de les llavors de pebrot verd. Sembla que de pebroteres verdes en surten 10-11.

La foto de l'esquerra correspon al 3/4/2016, la foto del centre correspon al 4/4/2016 i la foto de la dreta correspon al dia d'avui
El que no ha presentat gaire canvi en els seu creixement ha sigut el fesolera. Tal i com es veu en la imatge de sota només es pot apreciar com ha crescut en vertical i ha estirat les seves fulles. Si tot va bé en una setmana ja la trasplantaré en un test, aquesta no la plantaré al jardí, ja que amb la quantitat de tomàquets i pebrots no se si tindre espai per la fesolera. 

Fesolera
Respecte el tomàquet si que s'ha anat apreciant el seu creixement, podem dir que el que fa és anar treien fulles i cada X centímetres que creix en vertical torna a treure més fulles. També es pot apreciar com va augmentar de gruix la la tija i com va perdent el color lila inicial per un color mes verdós, a més a més ja fan olor a tomàquet. En aquesta imatge de sota es veu un exemple del com va creixent. 

Tomateres
Respecte a les carbasses, la pròxima entrada nombraré algunes de des diferències que hi ha entre les de carbassa verda i carbassa taronja. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario